.

.

Lebegő Polc - 22 hüvelyk Polc, Fa Fali Polcok, Könnyen Szerelhető, | Tökéletes Fa Polcok, Nappali, Fürdőszoba, Konyha | Fekete Paulownia Fa (22 Set 2)

Lebegő Polc - 22 hüvelyk Polc, Fa Fali Polcok, Könnyen Szerelhető, | Tökéletes Fa Polcok, Nappali, Fürdőszoba, Konyha | Fekete Paulownia

HUF 3778.65
Elérhetőség

⭐【Ünnepélyes Fekete Klasszikus Varázsa】- Adja meg a életterek egy modern, családias fellebbezést a lebegő polcok.Minden darab kézzel készített prémium fenyő fa vagy festett gomb megnyomásával jelölje ki a természetes faerezet minták. ⭐【Emelik A Belső】- Fokozza az esztétikus a tér növelése tárhely egyszerre.Hozd stílust, a nappali, konyha, hálószoba, vagy otthoni iroda ezekkel a polcokon. ⭐【SZELLŐ TELEPÍTENI】- Az Okos Konzol Rögzítési Rendszer teszi ezeket a lebegő fa polcok, könnyen összeszerelhető.Ez egyúttal azt is biztosítja, hogy a polcok feküdt flush ellen a falak tiszta, elegáns megjelenés. ⭐【Szellő Telepíteni】- A parasztház lebegő polcok, a zárójelben biztonságosan fogja fel, hogy 40 kiló.Kijelző a gyűjtők, üvegáru, a művészet, vagy a fényképek félelem nélkül őket alá!. ⭐【Minőségi Garancia】- A fa barnwood polcok tervezett nagy figyelmet formája, funkciója.Ha nem szeretem ezeket a fa lebegő polcok, kérjük vegye fel velünk a teljes visszatérítési vagy csere.

R

Termékek a kategóriában