.

.

Mozaik Csempe, ólomüveg, Mintás Üveg Mozaik Készítése, Kézzel készített DIY Art Kézműves,Otthon Dekoráció - Lapos Üveg Gyöngyökkel Alakú 35-40Pcs 200G(0.45 KG)

Mozaik Csempe, ólomüveg, Mintás Üveg Mozaik Készítése, Kézzel készített DIY Art Kézműves,Otthon Dekoráció - Lapos Üveg Gyöngyökkel Alakú

HUF 2292.30
Elérhetőség

1. A ragasztót nem tartalmazza. 2. Forma : Lapos üveg gyöngyökkel forma (átmérő arról, hogy 0.07-0.09").Mennyiség : Kb 200g (0.44 LB). 3. Anyag : Üveg (Kristály mozaik sorozat-üveg csempe van fényes-színes, megfeleljek.A termék formája természetes, hogy aave a különböző lehetőségeket, a több színben, valamint a simán felület nem fog fájni kezét). 4. Tökéletesen egyezik a DIY művészet, kézművesség, majd otthon dekoráció.Alkalmas ragasztás mozaik csempe képkeret,tányérok,poharak,virágcserép, étkészlet, ital ware, asztali lámpa,csészék, tányérok,stepping stones, kerti asztalok, székek, kerti edények, ültetvényes.Hogy a haza egyre inkább szemet vonzó, élénk színek, gyönyörű mintákat. 5. A kedvéért biztonsági használata esetén a fiatalabb gyermek, mondd meg nekik, hogy a cég a szülők.Részletek : 1. MOZAIK FÖLÉNY : Kristály mozaik sorozat-üveg csempe van fényes-színes, megfeleljek.A termék formája természetes, hogy aave a különböző lehetőségeket, a több színben, valamint a simán felület nem fog fájni keze 2. Tökéletesen egyezik a DIY művészet, kézművesség, majd otthon dekoráció.Alkalmas ragasztás mozaik csempe képkeret,tányérok,poharak,virágcserép, étkészlet, ital ware, asztali lámpa,csészék, tányérok,stepping stones, kerti asztalok, székek, kerti edények, ültetvényes.Hogy a haza egyre inkább szemet vonzó, élénk színek, gyönyörű mintákat. 3. MOZAIK TOVÁBBI JELLEMZŐK : Mozaik, hogy fokozzák a tevékenységek a szülők, mind a gyerekek, fokozza a manuális képesség, ápolni, elegáns, esztétikus.Bízunk benne, hogy bemutató a kreatív munka a hozzászólások részben. 4. Ha ön kezdő, jogalapot nem kell aggódni, hogyan kell elindítani a mozaik művészet út.A lakás vissza lehetővé teszi, ragasztó őket könnyen.Lehet teljes mértékben bővíteni a képzelet, hogy mindenféle kézzel készített projektek a mozaik csempe. 5.Használata egyszerű vágás a kerekes fogók.Kültéri használatra alkalmas, mint a fagy, UV ellenálló.

R

Termékek a kategóriában