.

.

Folyadékbiztos Fedél Emelő, a Fazék Konyhai Eszközök Fedél Állni, Szilikon hőálló Jogosultja, Túlfolyó prevenciós eszköz használható többször,Fedél, Emelők (piros) (Piros)

Folyadékbiztos Fedél Emelő, a Fazék Konyhai Eszközök Fedél Állni, Szilikon hőálló Jogosultja, Túlfolyó prevenciós eszköz használható

HUF 2022.30
Elérhetőség

【Szivárgásmentes fedél emelő a fazék】:szivárgásmentes fedél emelő, élelmiszer-minőségű, puha szilikonból, biztonságos, nem mérgező, környezetbarát, BPA-mentes, tartós, nem rozsdásodik, repedés, vagy elhalványul, magas hőmérsékletű ellenálló, nem deformálódik, Nagyon hasznos, biztonságos, elengedhetetlen a minden otthon, konyha. 【Nincs több fő tele】: akkor a fedél emelő feküdj, vagy ülj le az edény szélére.A tetejét mindig emelkedik bezárása nélkül, hogy megakadályozza a folyadék a füvet a fröccsenő pedig tele minden alkalommal, amikor forr.Kényelmes, nem csak megakadályozhatja a bankot forró, amikor a pot forró a zsír a pot fröccsenő, de az is lehet, hogy a légi forgalomban. 【Széles körben használják】 van : amellett, hogy használni, mint egy fedél dugóval, akkor is lehet használni, mint egy pálca, holder, kanál jogosultja, hogy saját stílus étkező asztal, sőt igénybevételére alkalmas mobiltelefon TV-nézés közben.Úgy néz ki, mint egy törpe próbál menekülni, egyedi, csinos alakú, biztonságosabb, mint a gyermekek játéka. 【Könnyen tisztítható】: nem jam élelmiszer, vagy zavart, pedig könnyen tisztítható, de meg is lehet tartani, tiszta olaj.Csak mossa le meleg vízzel, majd adjunk hozzá egy kevés szappannal, majd dörzsölje, ecsettel.Ők névleges ellenáll a hőmérséklet -40°C-446°C, ami nem ártalmas az egészségre. 【ÉRTÉKESÍTÉS UTÁNI SZOLGÁLTATÁS】 : Ha bármilyen probléma, kérjük, ossza meg velünk, igyekszünk segíteni a rövid idő alatt.Termék leírás Stílus neve : Ujj Anyag : Szilikon Termék Színe : piros Termék méret : 4.1 * 3.4 * 0.6 cm a Termék súlya : 2.08 uncia kell az elemek? : Nem Kell, hogy össze? : Nincs Bestseller soraiban 11,508 a konyhák, éttermek (lásd a top 100 konyhák, éttermek) Konyhai kiegészítők rangsorolt 61.

R

Termékek a kategóriában