.

.

ZyHMW Nagy Tároló Táska Szervező 2DB, 88L Ruha Tároló Tartályok, Összecsukható Szekrényben Szervezők Tároló Konténerek (Szín : Ee) (Szín : Ee)

ZyHMW Nagy Tároló Táska Szervező 2DB, 88L Ruha Tároló Tartályok, Összecsukható Szekrényben Szervezők Tároló Konténerek (Szín : Ee) (Szín

HUF 6102.00
Elérhetőség

*Acél Váz Támogatás : A tároló táska mérete 60x42x35cm, (23.6x16.5x13.8in), valamint a kapacitás 88 L; van egy rozsdamentes acél támogatás belül, a szervező nagyon tágas, de képes tárolni paplanok, takarók, plüss játékok, pulóverek, vagy bármi más.Egyéb tételek. *Továbbfejlesztett Kezelni : Ez a tároló táska könnyen szállítható; fogad el egy fogantyú készült két réteg nem szőtt szövet, megerősített egy cég, tűt, cérnát, hogy növeli erejét, dupla teherbírás. *Erős Cipzár : A ruha tároló táska tartalmaz egy rozsdamentes acélból készült, cipzárral, amely erős, sima, hogy biztosítsa a hosszú-távú tartósság; a kétirányú cipzár lehetővé teszi a zsákot, hogy könnyen le is zárták nem számít, hogy tele van. *Magas Minőségű Anyag : A tároló táska készült, nem szőtt szövet, lélegző, vízálló; meg lehet védeni, illetve elemek rendezéséhez, hogy elkerüljék a nedvesség, por bejutását; az átlátszó ablak lehetővé teszi, hogy a belső elemek könnyen azonosítani a tartalmakat anélkül, hogy keres majd ásni. *Multi-Cél : Ez a multifunkcionális ruhát szervező használható szekrény vagy a tárhelyek, egyetemi kollégium, padlások, hálószoba, vagy az utazás.A tároló táska könnyen összecsukható, hogy helytakarékos, ha nem minket.

R

Termékek a kategóriában