.

.

ZyHMW Nagy Összecsukható Ruha Tároló Zsák 2DB, 100L Ruha Tároló Tartályok, Vastag Szövet Szekrényben Szervezők, illetve Tároló (Szín : Dd) (Szín : Bb)

ZyHMW Nagy Összecsukható Ruha Tároló Zsák 2DB, 100L Ruha Tároló Tartályok, Vastag Szövet Szekrényben Szervezők, illetve Tároló (Szín

HUF 11245.50
Elérhetőség

*Multi-Cél : Ez a multifunkcionális ruhát szervező használható szekrény vagy a tárhelyek, egyetemi kollégium, padlások, hálószoba, vagy az utazás.A tároló táska könnyen összecsukható helyet, amikor nincs használatban. *Továbbfejlesztett Kezelni : Ez a tároló táska könnyen szállítható; fogad el egy fogantyú készült két réteg nem szőtt szövet, megerősített egy cég, tűt, cérnát, hogy növeli erejét, dupla teherbírás. *Acél Váz Támogatás : A tároló táska mérete 60x40x42cm, (23.6x15.7x16.5 a), valamint a kapacitás 100 L; van egy rozsdamentes acél támogatás belül, a szervező nagyon tágas, de képes tárolni paplanok, takarók, plüss játékok, pulóverek, vagy bármi más.Egyéb tételek. *Magas Minőségű Anyag : A tároló táska készült, nem szőtt szövet, lélegző, vízálló; meg lehet védeni, illetve elemek rendezéséhez, hogy elkerüljék a nedvesség, por bejutását; az átlátszó ablak lehetővé teszi, hogy a belső elemek könnyen azonosítani a tartalmakat anélkül, hogy keres majd ásni. *Erős Cipzár : A ruha tároló táska tartalmaz egy rozsdamentes acélból készült, cipzárral, amely erős, sima, hogy biztosítsa a hosszú-távú tartósság; a kétirányú cipzár lehetővé teszi a zsákot, hogy könnyen le is zárták nem számít, hogy tele van.

R

Termékek a kategóriában