.

.

BVSLJLKSJG Retesz Hook Szett DIY Párnát Borító Minta Tű a Gyerekek, mind a Felnőttek DIY Horgolt Fonal, Készletek, Varrás, Hímzés, Hímzett Nagy Családi (Szín : E)

BVSLJLKSJG Retesz Hook Szett DIY Párnát Borító Minta Tű a Gyerekek, mind a Felnőttek DIY Horgolt Fonal, Készletek, Varrás, Hímzés, Hímzett

HUF 3184.65
Elérhetőség

Végtelen Lehetőségek] Ez a DIY projekt több szempontból, valamint lehet díszíteni sok háztartási cikkek.Helyezze a padlóra, falra vagy kanapét, vagy használni, hogy a párna, párna, szőnyeg, sőt, használni, mint egy párnát, vagy egy kisállat szőnyeg. [Aranyos Ajándék], Hogy a saját ajándékok kifejezni őszinte áldást!Ez lehet egy ajándék gyerekeknek ajándék a szülők, ajándék, barátok, ajándék pároknak, vagy ajándékot, hogy te magad! [Könnyű] Rendkívül részletes terveket, szőnyeg, fonal, könnyen horgolt.A retesz hook szett nem igényel különleges képesség vagy a technika.Egy adott minden korosztály számára élvezetes, kreatív élmény évekig.Nagy magad vagy, mint egy ajándék a barátok, a család, a szeretteikkel. [Mit Kapsz] 16.9x16.9 Inch Párnahuzat, tartalmaz egy előre nyomtatott vászon, egy horgolótű, egy útmutató, használati, kötegek előre vágott hímzés szál darab.Meg tudod csinálni szerint a kezelési lépéseket. [Kezdeni egy Új Hobbi] A DIY retesz horog készlet fokozzák a tér-idő, tapasztalat egyfajta eredmény, stressz, növeli önbizalmát, s ápolják a türelem.Jó retesz horog készlet egy család.

R

Termékek a kategóriában