.

.

FKCDES Gyógyszeres Dobozt, Egyedi Ocean Beach Flamingo Minta Design Gyógyszeres Dobozok, Hordozható Téglalap alakú Fém Ezüst Tabletták Esetében, Kompakt 2 Hely, Tabletta Esetekben az Utazási/Zsebemben/Táskámban.

FKCDES Gyógyszeres Dobozt, Egyedi Ocean Beach Flamingo Minta Design Gyógyszeres Dobozok, Hordozható Téglalap alakú Fém Ezüst Tabletták

HUF 3103.65
Elérhetőség

☛Ez az elegáns tabletta doboz mindkét elegáns, praktikus. ☛Rugós reteszt, könnyű drogokhoz való hozzáférés, sima felületű, erős szerkezet. ☛Belül van egy műanyag dugó,2 rekeszes.Ez a csodálatos gyógyszeres dobozt lehet fogni semmit,A különféle elemeket, mint például a gyógyszerek, hogy az érmék ékszerek. ☛A külső a gyógyszeres dobozt készült, krómozott fém,A méretek mintegy 2.2 hüvelyk (5.6 cm) x 1,6 cm (4.1 cm) x 0,7 col (1.8 cm). ☛Ez a kompakt gyógyszeres dobozt egy sima vonal, valamint elég kicsi a zsebeit, pénztárcák vagy utazási csomagokat.Találkozunk a napi gyógyszert.Az ízlésesen kialakított négyszögletes ezüst gyógyszeres dobozt készült tartós rozsdamentes acélból készült egy érdekes kép a felső, így ez a gyógyszer az esetben, ha egy egyedi megjelenés.A push-típusú lezárás eszköz,könnyen nyit-zár.A felső, mind az alsó csatok szűk a hely, a nyitó, illetve záró merevség megfelelő, a felső, mind az alsó keret ízületek stabil, a szorító megfelelő.Elegáns polírozott, krómozott, ez a kompakt, Stílusos, kényelmes ahhoz, hogy tartsa a gyógyszerek szükség minden nap.A gyógyszeres dobozt egy elegáns, praktikus megoldás, amely képes tablettát az úton.Belsejében egy műanyag lapka, amely biztosítja, hogy a két tér rendezésére a tabletta doboz tartalma.A méret körülbelül 2.2 hüvelyk (5.6 cm) x 1,6 cm (4.1 cm) x 0,7 col (1.8 cm).Ez nem foglalnak helyet, jó tömítés, illetve por ellenállás, fel néhány apró díszek, például pénzérmék, fülbevaló , különböző kis ékszer, stb. azt is használni, mint egy gyógyszeres dobozt !.

R

Termékek a kategóriában