.

.

GADGEMS iPhone 13 Pro Esetben a Kamera védőburkolat, Slim Fit Fedél Dia Kamera Fedél Adatvédelmi, Korszerűsített Teljes Test Védelem Ütésálló, 6.1 Colos 2021 (Piros)

GADGEMS iPhone 13 Pro Esetben a Kamera védőburkolat, Slim Fit Fedél Dia Kamera Fedél Adatvédelmi, Korszerűsített Teljes Test Védelem

HUF 2023.65
Elérhetőség

VÉDŐ, DIVATOS : külön kivágások minden egyes lencse, egy dia kamera védelme érdekében semmilyen sérülés miatt ütközések.Nem kell aggódni a karcolásoktól, vagy a kárt tovább. FRISSÍTETT ANYAGOK : Tartós szilikon, kopásálló, anti-ujjlenyomat.Mintás sima, kényelmes anyag comfortability a használat közben.KÖNNYŰ kezelhetőség : Ha a kamerák nem használja könnyen fedőlap, hogy a bal fedezi a kamera, amikor a kamera meg van szükség fedőlap a jogot, hogy tegye ki a kamera.Könnyen kezelhető egy kézzel.MODELL : Kompatibilis Apple i Phone 13-as Pro, 6.1 Colos 2021 Modell.Kompatibilis vezeték nélküli töltés. 100% PÉNZ visszafizetési GARANCIA : Ha nem vagy 100% - ig elégedett, kérjük, minket elérni, így tudjuk, hogy a dolgot. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

R

Termékek a kategóriában