.

.

Yasolote 2 Csomag Ragasztó Sarokban Zuhany Caddy, Fürdőszoba Sarok Polc Szervező,Falra Szerelhető, Alumínium Zuhany Polc, Nincs Fúrás Zuhany Szervező Tároló Állvány Fürdőszoba, Wc, Konyha (Fekete)

Yasolote 2 Csomag Ragasztó Sarokban Zuhany Caddy, Fürdőszoba Sarok Polc Szervező,Falra Szerelhető, Alumínium Zuhany Polc, Nincs Fúrás

HUF 3373.65
Elérhetőség

Nyomja meg a Polcon, hogy a jelölt pozíciót 5 másodpercig 6.Ideális fürdőszoba, wc, konyha. Használja a Köröm-Ingyenes kiegészítő matrica Ideiglenes Rögzített Polc.A telepítési távolság a sarokban zuhany polc szabadon lehet ellenőrzött szerint a tényleges igényeknek megfelelően, korlátozás nélkül. Mark a lyukat fúrni, ahol a termék szerelt.Rustproof, Tartós Anyag : kiváló minőségű Tér Alumínium.Ragasztó biztosítja, erős csapágy legfeljebb 20 KG. Fúrni a megjelölt lyukak. Tiszta élvezni.Könnyű&Gyors Telepítési : Nem szükséges eszközök pedig nem kár, hogy a falon, de könnyen telepíthető, majd távolítsa el bármilyen SIMA felületre.Ellenáll a karcolásoktól, illetve a rozsda. Használjon kalapácsot kell vezetni a műanyag horgonyok a falba.hosszú élettartamú.Felszíni után Matt Festés a jobb teljesítményt a rozsda ellenáll. Szorítsa meg a ragasztó rá a fém területre a vissza a Polcra.A felszínen a zuhany caddy sarok csiszolt, sima, finom, lekerekített sarkok, amely segít megelőzni a sérüléseket, biztonságos, tartós.A háromszög fürdőszoba zuhany caddy csak alkalmas falak 90° - os szögben, nem lapos fal. Igazítsa a lyukakat, majd rögzítse a csavarokkal. Távolítsa el a védőfóliát a Kétoldalas Ragasztószalag.Szolgáltatás : 1. Csavart álca sapka. Tiszta, száraz a fal, így biztos, hogy nem a por, zsír vagy viasz a felszínen.Könnyű, nagy teherbírású.Tartsa a napi fürdőszoba termékek, tiszta, rendezett.Magas minőségű anyagok : A Fürdőszoba sarkában szervező teljesen készült kiváló minőségű légiközlekedési alumínium, nagy szilárdságú, kopásállóság, rozsda, valamint korrózióvédelem.Kérjük, várjon 48 órát a telepítés után használható.Erős teherbírás : Fürdőszoba sarokban zuhany caddy szuper teherhordó szerint a teherhordó teszt, maximális teherbírás 40 kg. Jelölje meg a pozíció a termék a falon.Két Beépítési Mód : Falra Szerelhető, valamint Ragasztó, vagy mindkét létesítmény.Képes tárolni nehéz tárgyakat, mint például a nagy kapacitású, sampon, tusfürdő, meg tudja tartani a különböző piperekészlet is rendelkezésre áll.Használja a ragasztó telepítés a szabadalmaztatott erős ragasztó vízálló öntapadó matricák, cég telepíthető bármilyen sima felületre, anélkül, hogy kárt a falon.Minden caddy sarokban fürdőszoba polc van szerelve 4 cserélhető kampó lóg törölköző, fürdő labdák, stb.Környezetbarát költség-hatékony.

R

Termékek a kategóriában