.

.

Beöntés, Táska, Vödör, Meghatározott 1500 mL. Csomag 50 Eldobható Beöntés Készletek. Vinil Utazási Beöntés Készletek. Nem Steril Csomagokat Előre Síkosított Tipp. Tisztító Beöntés Táskák. Kendő, valamint Szappan Tartalmaz.

Beöntés, Táska, Vödör, Meghatározott 1500 mL. Csomag 50 Eldobható Beöntés Készletek. Vinil Utazási Beöntés Készletek. Nem Steril Csomagokat

HUF 1377.00
Elérhetőség

BEÖNTÉS KIT biztosít mindent, ami kell a vastagbél beöntés tisztító enyhíti a székrekedést, kezelni olyan hatással vastagbél-vagy flush a vastagbél, hogy készítsen egy műtét vagy a kolonoszkópia.A megkönnyebbülés alkalmi székrekedés, a bél tisztító, előkészítése vastagbél röntgen vagy endoszkópos vizsgálat.Mennyiség : 50 db tasakba.MAGAS MINŐSÉG : Utazási beöntés zsák kit készült egy latex-mentes műanyag vinil anyag újrahasznosítható használt, széles körű betegek - még azok is, akik lehet, hogy érzékeny, hogy latex-alapú termékek.TARTALOM : Jön felszerelt puha cső, előre síkosított, sima, nem traumás tipp lekerekített szemét a betegek biztonsága, valamint könnyű behelyezés.Dia bilincs, szappan csomag, vízálló kendő.TÖKÉLETES A VÍZ, BEÖNTÉS : Ez a beöntés tisztító, méregtelenítő berendezés ideális otthoni használatra, mind a férfiak, mind a nők, de alkalmas minden típusú vastagbél hidroterápia beöntés, beleértve a víz tisztító, vagy ki a zuhany alól.KOMPAKT & EGYSZERI HASZNÁLAT : Home beöntés kit akartam, egyszer használatos, teljesen eldobható.Tudja hozni ezt az on-the-go, kompakt, könnyű kettőspont tisztít készlet, utazás közben.Beöntés, Táska, Vödör, Meghatározott Bezárása Típus : Védelmi Tipp Fedezze Sterilitás : Non Sterile Tipp Típusa : Előre Síkosított Tipp Cső Típus : 60 Colos Cső Mennyiség : 1500 m L Csomagolt : 50 Szettek / az Esetben Latex Mentes Kijelző : Nem Készült Természetes Gumi, Latex, Beöntés a legjobb rendszer a tisztító otthon.Egy csodálatos teljes készlet azok számára, akik nagyon egyszerű, olcsó, higiénikus, valamint az utazási lehetőségeket.Ez gyors, könnyen használható, amely teszi, hogy a #1 választás a beöntés a sok ember.A beöntés zsákok jön előre csatolt beöntés csövek.A cső tippek is elő van kenve, ami könnyen megy.Általános célú beöntés táskát, beöntés cső mindkét tiszta, lásd keresztül, így láthatja, mennyi folyadék maradt.Nem zsák, nem a cső, vagy a tippek, hogy tiszta utána.Csak használd el!Ez a készlet szerez kevesebb a hely, de nagyon könnyű is.Eldobható beöntés táska készlet kettőspont tisztító összecsukható, kompakt, hogy tovább.Beöntés víz táska nagyon gazdaságos a rendszeres beöntés felhasználók számára.Eldobható beöntés táskák felnőttek számára tökéletes férfiak, mind a nők, s ez által gyártott egy igen jó hírű szállító.

R

Termékek a kategóriában