.

.

MXBAOHENG Ultrahangos Homogenizer 24KHz Integrált Ultrahangos Feldolgozó Gép Sejt Bomlasztó Crusher (50uL~10mL 100W 1,5 mm)

MXBAOHENG Ultrahangos Homogenizer 24KHz Integrált Ultrahangos Feldolgozó Gép Sejt Bomlasztó Crusher (50uL~10mL 100W 1,5 mm)

HUF 4239.00
Elérhetőség

A színes ipari érintőképernyő, vezérlő, mind a funkciók integrált megjelenítéséhez, illetve a frekvencia jelenik meg.Pulser : Zárt ciklus, nyitott ciklus, 1s ~ 60 perc lehet beállítani.Teljesítmény beállítás : 0%-100% .Fél év múlva, ha a standard szonda elhasználódott, nem lehet használni, akkor cserélje ki egy új.Időzítő : 1min~99 H lehet beállítani.Összehasonlítva a hagyományos ultrahang, ez három-dimenziós szonda, az oldal segítséget tud nyújtani az ultrahangos, nagyban növeli a hatékonyságot, csökkenti a veszteséget a kürt.A szonda csere lépések az ábrán látható.Szonda egy fogyóeszköz, választhat a standard szonda vagy válassza ki a szonda kisebb, mint a normál méret.Hőmérséklet beállítás : 0300℃, 1℃ növekmény. Tudományos tervezés, 10 csoportok felhasználók store beállítások, majd a végrehajtásához közvetlenül egyetlen számítógépen.A termék jellemzői.Hőmérséklet érzékelő : 0300℃. A színes ipari érintőképernyő, vezérlő, mind a funkciók integrált megjelenítéséhez, illetve a frekvencia jelenik meg. Összehasonlítva a hagyományos ultrahang, a design, a két-dimenziós szonda jelentősen javítja a hatékonyságot, csökkenti a veszteséget a kürt. Automatikus rezonancia pont, automatikus pásztázás nyomon 19-26 KHZ frekvencia tartományban. Független on/off impulzusok a három mód a folyamatos használat, pulzus, illetve időzítés folyamatos ultrahang. Független on/off impulzusok a három mód a folyamatos használat, pulzus, illetve időzítés folyamatos ultrahang.Névleges Frekvencia : 24 KHz, Valós idejű megjelenítés. Automatikus amplitúdó kompenzáció automatikusan működik, az optimális frekvencia pont kimeneti pontja szerint a könnyedségével, a minta. Tudományos tervezés, 10 csoportok felhasználók store beállítások, majd a végrehajtásához közvetlenül egyetlen számítógépen.400 fokos fűtés teszt biztosítja a tartósságot, a titán ötvözet szonda, lehet folyamatosan ultrahangos több mint egy órát anélkül, hogy sérülne a kürt.5, φ2, φ3 , φ6, φ8, φ10, φ13, φ16, φ18, φ20, φ25, φ30 Választható.Áramellátás : 85~240 V/50-60 Hz.Működési mód : Pulzus, Idő, Folyamatos.

R

Termékek a kategóriában