.

.

Köröm Szívó Köröm porgyűjtő, 3 Rajongók Porszívó Erős Köröm Vákuum Ventilátor porgyűjtő Extractor Port Szívó Gép Akril Gél (USA)

Köröm Szívó Köröm porgyűjtő, 3 Rajongók Porszívó Erős Köröm Vákuum Ventilátor porgyűjtő Extractor Port Szívó Gép Akril Gél (USA)

HUF 7194.15
Elérhetőség

MAGAS MINŐSÉGŰ - Elegáns megjelenés, design , tartós, vonzó, könnyű, tiszta, hatékony por gyűjtemény. Magas, illetve alacsony rendelet, igényeinek megfelelően, a különböző vendégek megnyitni a különböző standokon. Megjelenés, design, kombinált ergonomikus dizájn, elegáns stílus.Köröm Por Vákuum Készülék könnyen hordozható, praktikus kezelhető, ideális mind otthoni, illetve professzionális köröm szalon használatra!Jellemzők : 1. A keret fogad el, minőségi anyag, az erő, a nagy, a torzítás minimális, a tartósság, hosszú.Ez a szög porgyűjtő felszerelt 3 rajongók, hogy felszívja a köröm por könnyen.TÖKÉLETES KÖRÖM SZALON - A körmök tisztító nagy kezdőknek vagy szakmai cosmetologists, alkalmas otthoni, köröm szalon használatra.TÖKÉLETES SZÍVÓ - Az erős köröm porgyűjtő felszerelt, nagy teljesítményű motor gyűjteni a hulladékot a tároló zsák, míg polírozás körmök,nem koszos a körme maradt,így nem kell aggódnia, lebegő por többet.4 hüvelyk Csomag Súlya : Kb.Is alkalmas azok számára, akik élvezik a köröm DIY meg manikűr otthon.Több szakmai, illetve high-end légkör, hogy a köröm szalon. Jön a 2 non-woven zsák, amely összegyűjti a port, a gondozási kényelmesebb. Három rajongók egyszerre dolgozni, könnyebben szívódik fel a köröm por.A keret fogad el, minőségi anyag, az erő, a nagy, a torzítás minimális, a tartósság, hosszú.

R

Termékek a kategóriában