.

.

Terra Engedély Vissza a Kefék, Zuhanyozás [ Japán Import ] 2-Textúrák-az-1-Vissza Szivacs, Zuhanyzó Vissza Ecset, Férfiak, Nők, Ajándékot, Fürdő [ Hosszú nyelű Mosó ] (Rózsaszín)

Terra Engedély Vissza a Kefék, Zuhanyozás [ Japán Import ] 2-Textúrák-az-1-Vissza Szivacs, Zuhanyzó Vissza Ecset, Férfiak, Nők, Ajándékot,

HUF 2092.50
Elérhetőség

[ Prémium Minőség ] Tervezték meg Japánban értékesített, a hátsó szivacs a részletes tervezés kínál extra finom krémes a habja, míg revitalizáló a bőrt a szennyeződés eltávolítása le a bőrt. [ 2-Textúrák-in-1 ] 2 színes, stílusos design nem csak a megjelenés, de azt is, hogy van 2 súroló érzések 1 szivacs.Egyik oldalon kínál puha érintés, míg a másik oldalon kínál nehéz kapcsolatot.Jó szórakozást választotta, hogy melyik oldalon kell használni, ha mosás, élvezd 2 különböző érzések!. [ Kényelmes, Hosszú Fogantyú ] Teljes hossza 16,5 inch (42cm) hosszú zuhany vissza ecset lehetővé teszi, hogy a bozót vissza a nyugalom, mint egy szivacs szivacs. [ Méret, Tömeg, Anyag ] 16.54 x 3.94 x 3.15 inch ( 42 x 10 x 8 cm) 5.04 oz ( 143 g) Anyag : Polietilén, Polipropilén. [ Tökéletes Ajándékok ] A luffa egy bottal teszi a tökéletes ajándékok egyedi ajándékok, születésnapi ajándék, a nők ajándékok, ajándék nőknek, illetve anya, szilveszter , Valentin ajándék, Anyák napi ajándékok, Apák napi ajándék Halloween, Hálaadás Napja, a Karácsonyi ajándékokat.

R

Termékek a kategóriában