.

.

Fali tartó Lapos Hátsó Kapu Zsanér, 2 Csomag Szabadtéri Láncszem Kerítés Kapu Zsanér, nagy teherbírású, Rozsdamentes Acél Fali Tányér Zsanérok, Fa Kerítés Link Kapu Zsanér, a 5/8 Zsanér Pin-kódot (a Csavar Nem Tartozék)

Fali tartó Lapos Hátsó Kapu Zsanér, 2 Csomag Szabadtéri Láncszem Kerítés Kapu Zsanér, nagy teherbírású, Rozsdamentes Acél Fali Tányér

HUF 2693.25
Elérhetőség

【Prémium minőségű】A falra kapu zsanér készült, Extra Vastag, Rozsdamentes Acélból készült, Kiváló ipari minőségű termékek, erősebb, mint a horganyzott acél, biztosít tartós jó megjelenés, rozsda bizonyíték, hosszú élet. 【Bonyolult design】A falra kapu zsanér a kezdő vagy a befejezés, a kerítéssel szemben egy lapos, függőleges felületen, A 5/8" férfi pin-megengedem, hogy együtt használható egy 5/8" női Keret Pánt A tökéletes lakás vissza mérete illeszkedik a legtöbb kaput. 【Csomag tartalma】2 csomag Fali kapu zsanér a 5/8" zsanér pin, csavarok hossza attól függ, mit vagy szerelés. (Csavarokat nem tartalmazza). 【Egyszerű telepítés】2 előre fúrt lyukak a könnyű szerelés, minden felületre, beleértve a falak, fa kerítés, beton, Könnyen mozgatható, ha nem a megfelelő helyen vagy, hogy lépjen a következő helyszín. 【Széles körű Alkalmazását】Fali kapu zsanér használni üzlet, hangár, kerítések, képernyő kerítések, pajta ajtaját, lapos, fa kerítés, négyzet fa post, vagy bármilyen függőleges sík felület, stb.

R

Termékek a kategóriában