.

.

Cimeton nagy teljesítményű Szén-Acél Coilover Alkalmazkodási Egyetemes Csavarkulcs Coilover Sokk Alkalmazkodási Csavarkulcs Eszköz Meghatározott Felfüggesztési Rendszer Sokk Kiigazítások (6DB)

Cimeton nagy teljesítményű Szén-Acél Coilover Alkalmazkodási Egyetemes Csavarkulcs Coilover Sokk Alkalmazkodási Csavarkulcs Eszköz Meghatározott

HUF 4978.80
Elérhetőség

[MINŐSÉGŰ ANYAG] szénacél feldolgozott magas hőmérsékleten hőt, ami miatt villáskulcs erősebb, tartósabb.Magas széntartalmú acél összességében hőkezelésnek felel meg a követelményeknek, mely magasabb erő, keménység, magas rugalmasság, erős, szorító, ők kopásálló, így ajánlata egy hosszú élettartam. [KÜLÖNBÖZŐ ELŐÍRÁSOK, A CSAVARKULCS] 6 különböző típusú kulccsal.Lehet választani szerint a horog átmérő különböző hosszúságú.Kérjük, tekintse meg a második kép mérete részleteket. [HOROG DESIGN] Horog célja, íves szerkezet, ezek a kulcsot adhat a torziós 10% -20% - kal magasabb, mint a normál kulccsal, rögzítő, hogy majd elengedve egyszerű, nem csúszik, csak egyetlen egy csavarkulcs, ugyanakkor, adnak egy kényelmes markolat a működés során nincs több kezem, fáradtság, mert vinil-bevonatú. [Széles KÖRBEN HASZNÁLT] Egyetemes csavarkulcs szerszám készlet.Ezek a coilover kulccsal lehet alkalmazni, hogy állítsa be a tekercs sokkok és alkalmas a mindennapi használatra, valamint szabadtéri tevékenységekhez. 【UTÁN-ELADÓ】Bármilyen észrevétele, kérdése van, vagy elégedetlenség termékeinkről, kérjük, meg minket, hogy segítsünk bármikor, hallani fogjuk, hogy ki valami megoldást az ön számára belül 12hours.

R

Termékek a kategóriában