.

.

Köszönöm a Matricák, 2 Csomag Teljes 1000pcs 1 Inch Aranyos Matricák A Megrendelések Szállítási Dobozok Small Business Kellékek Ajándék Kártya Köszönöm jó Matricák (Fekete-Arany 1)

Köszönöm a Matricák, 2 Csomag Teljes 1000pcs 1 Inch Aranyos Matricák A Megrendelések Szállítási Dobozok Small Business Kellékek Ajándék

HUF 750.60
Elérhetőség

【Kraft Papír Matrica Mérete】1000 PCS Köszönöm matricák : 1" Átmérőjű, Kerek sticers : 2,5 cm .Átmérő. 500 címkék per roll , 2 Rolls Összesen 1000 Címke. 【Erős Ragasztó】 Ezek köszönöm a címkék könnyen héja, vagy a botot, hogy nem esik le könnyen, magas minőségű ragasztó.Köszönjük a vásárlást tervez a 'Köszönöm a Rend' a nyomtatott minden matrica.Hamis csillogás kialakítás biztosítja a fólia a hozzáadott fellebbezést.Magas minőségű, fényes állomány tartós ragasztó, amely ragaszkodik a legtöbb felületek, beleértve a táskák, karton, üveg, doboz, szövet, műanyag, fém, illetve több.Prefektus egy ajándék, vagy az otthon üzlet.Tökéletes esküvő, szülinap, butikok, valamint több. 【Speciális címkéket egy különleges alkalomra】Köszönöm matricák tökéletes esküvő, születésnap, party, az ajándék, vagy valamilyen különleges esemény az élet!.

R

Termékek a kategóriában