.

.

A generikus 50 lap zsírpapír, Élelmiszer Piknik Papír, Zsír Bizonyíték Papír ,Vízálló Száraz Hamburger Papír Aljzat Csomagolás Szövet, Műanyag Élelmiszer-Kosár (Rose)

A generikus 50 lap zsírpapír, Élelmiszer Piknik Papír, Zsír Bizonyíték Papír ,Vízálló Száraz Hamburger Papír Aljzat Csomagolás Szövet,

HUF 2578.50
Elérhetőség

Lehetőség, hogy a csomagolás egy verity az ételt, amikor a felek, fast food éttermek, családi étkezések, kirándulni stb.Tiszta kép, divatos design, könnyű,kényelmes, tartós. - Lehet használni, a nugát, a tej, édesség mandula-cukor, csoki csomagolás is lehet használni, kézzel készített szappan, hamburger, szendvics csomagolásán. - A felszínt borító egy szeparációs film, ami lehet játszani egy jó olaj szétválasztó hatása.GREASEPROOF & VÍZÁLLÓ : Amikor zsírpapír, hogy a csomagolás a kaja, meg fogja találni a papír hatékonyan vízhatlan, illetve olaj-bizonyítja.Mert a felülete papír borító egy szeparációs film.Lehet használni a nugát, a tej, édesség mandula-cukor, csoki csomagolás, a cukrot, a középső egy lapot, pakolás, majd csavarja a szálakat. - Tiszta kép, divatos design, könnyű,kényelmes, tartós.Mert a felülete papír borító egy szeparációs film. - Nagyszerű, amely házi kenyér szendvics egy professzionális megjelenés.A termék kiváló minőségű papír, erős, tartós, greaseproof, valamint adhesiveproof, egészséges.Biztonságos partneri élelmiszer csomagolás szendvicset vagy bélés, műanyag kosarak,lehet benne használni. - Kijelölt természetes úton előállított facsiszolat olyan anyagok, amelyek közvetlen kapcsolatba étel,egészséges . - Akkor lehet használni, mint a zsír, valamint a sütés élelmiszer-csomagot, valamint hatékonyan megakadályozza a nedvesség -igazolás, valamint az olaj-bizonyíték. * Zsírpapír - Ha használja, hogy a csomagolás a kaja, meg fogja találni a papír hatékonyan megakadályozza a nedvesség-igazolás, valamint az olaj-bizonyíték.Vízálló viasz papír, pergamen, papír, deli papír, papír szendvics, helyezze be az élelmiszer-tartály, vagy használjon egy tányért tesz rendet egyszerű, kevesebb kell mosogatni.Gyönyörű papír, élvezni, hogy saját stílusát. - Alkalmas ételek, torta, helyhez kötött csomagolás.Greaseproof papír, deli papír is használható deli pakolás, kosár hüvelyek a hot dog, a hamburger, szendvics, vagy sült krumplit, pékség szövet többet!.JÓ MEGJELENÉS, DESIGN : Étel lap-papír, deli papír ideális a csomagolás házi csoki, nyalóka, csoki, hogy nekik is gyönyörű, szintén házi készítésű Húsvéti tojás, művészeti vagy kézműves projektek.Ez nem csak a konyhában, akkor is használhatja a piknik dekoratív nassolnivaló a buli.TÖBBFUNKCIÓS & HASZNÁLATA EGYSZERŰ : Többet használ, pergamen papír használható csomagolás a különböző élelmiszerek.8x25 egyetlen kitermelés, használata nagyon kényelmes.

R

Termékek a kategóriában