.

.

Gyémánt Festmény Készletek Felnőtteknek, Gyerekeknek,Karikatúra Lány DIY 5D Teljes Fúró Gyémánt Művészet által Számok Készletek,Pont Hímzés, keresztszemes Strasszos Kézműves Haza Fali Dísz Tér Gyakorlat,80x100cm(32x40in)

Gyémánt Festmény Készletek Felnőtteknek, Gyerekeknek,Karikatúra Lány DIY 5D Teljes Fúró Gyémánt Művészet által Számok Készletek,Pont

HUF 10557.00
Elérhetőség

【Szuper Csillogó Gyémánt】 : 5 D Gyémánt festmény készletek.Gyémánt fedezi a teljes képet,amelyek úgy néznek ki, színesebb, szebb, fényes.A festmény olyan, élénkebb, s ragyog a fény, addig sosem halványul el.(Teljes Fúró Gyémánt Festés). 【Gyémánt Művészeti】 : 5 D Gyémánt festmény kit legnépszerűbb DIY dekoráció,színes, háromdimenziós,könnyebb, szebb, mint kereszt-öltés.Gyémánt festmény kit könnyű felismerni, klasszikus műalkotások,Hogy nagyrészt élvezze a folyamat, a festészet.Ha a festék a gyémánt lóg a ház,akkor dísz a ház,hogy egy másik stílus,amely biztosítja, hogy a szobában több szín. 【100% - os Környezetbarát Vászon】 : DIY gyémánt festmény teljes gyakorlat, magas színvonalú környezeti vászon, amely vízálló, nagy felbontású minta, jó állagú, esztétikai érzés.A minta maga is ragadós háttér, műanyag bekötve, hogy tartsa meg a képet ragad. 【Adjunk Több Móka, hogy az Élet】 : Ez a gyémánt festmény készletek felnőttek számára, illetve a gyerekek még több csillogás, valamint a szórakoztató, hogy az életüket, hogy jobban érdekli a világ.Ez a fajta kézműves egyszerű, könnyen megtanulható, még akkor is, ha nincs alapítvány festmény, működik. 【Után Szolgáltatás】 : Ha bármilyen kérdése van, miután megkapta a gyémánt festmény,akkor Kérjük lépjen velünk kapcsolatba,elérni A 100% kielégítő ügyfélszolgálat az ön számára.DIY 5 D Gyémánt Festmény Készlet Gyémánt Művészet által Száma Festmény Hímzéssel, Készletek, keresztszemes Teljes Gyakorlat Kristály Strassz-Hímzett Képek Művészet Kézműves Felnőttek, Gyerekek, Otthon, fali Dekoráció Gifts Steps : https : 1.Nyissa ki a csomagot, majd ellenőrizze, hogy a gyémánt felhívni a különleges eszközök.2.Tekintse meg a gyémánt színét, elrendezni, hogy a kódolás.3.Alkalmazza a megfelelő mennyiségű gyémánt ragasztó, hogy a tollat, bottal a megfelelő gyémánt.4.Szerint a megfelelő színkód bottal a gyémánt rá a megfelelő vászon.KÉRJÜK, VEGYE FIGYELEMBE : AZ 1. Ne engedje, hogy gyermekek játszanak, olyan, mint a balesetek elkerülése érdekében például a nyelési.2. Abban az esetben, csökkenti a viszkozitás, ne érje túl sok befejezetlen vászon területen.3. A termék nem tartalmaz keret.4.Ha a gyémánt festmény kit kapott a hiányzó Kiegészítőket, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi pedig elküldjük önnek.

R

Termékek a kategóriában