.

.

Kivetítőn, 160 fokos Látható Tartományban Fehér Kivetítő Képernyő a Nagy Felbontású, Nagy Felbontású 16:9-es Office Otthoni(120 cm (265150cm))

Kivetítőn, 160 fokos Látható Tartományban Fehér Kivetítő Képernyő a Nagy Felbontású, Nagy Felbontású 16:9-es Office Otthoni(120 cm (265150cm))

HUF 12452.40
Elérhetőség

A természetes poliészter, a kép tisztább, világosabb.A kivetítőn nem a ráncok, ha hajtogatott vagy lapított.Használhatja kampók, kötelek, zárójelben, a körmök, kétoldalas szalag könnyen megjavítani a kivetítőn a falon/bázis.Az átlós, a 16 : 9 képernyő formátum hozta, hogy egy másik élmény belül 160 fokos látható tartományban.Alkalmas otthoni mozi filmek, oktatás, konferencia terem előadások, nyilvános szereplés, szabadtéri mozi, stb.Könnyen tisztítható, ha a nagy kontrasztú képernyő poros, akkor egy nedves ruhával.Szolgáltatás : 1. A természetes poliészter, a kép tisztább, világosabb.A kivetítőn nem a ráncok, ha hajtogatott vagy lapított.2. Az átlós, a 16 : 9 képernyő formátum hozta, hogy egy másik élmény belül 160 fokos látható tartományban.3. Használhatja kampók, kötelek, zárójelben, a körmök, kétoldalas szalag könnyen megjavítani a kivetítőn a falon/bázis.4. Könnyen tisztítható, ha a nagy kontrasztú képernyő poros, akkor egy nedves ruhával.5. Alkalmas otthoni mozi filmek, oktatás, konferencia terem előadások, nyilvános szereplés, szabadtéri mozi, stb.Specifikáció : Elem Típus : Projektor Screen Material : Polyester Color : Fehér-Csomag Lista : 1 x Projektor Screen8 x Horog.

R

Termékek a kategóriában