.

.

GAX-V8 Élő hangkártya Hang Átalakító a podcastok, Bluetooth Audio DJ-Mixer a hanghatásokat (iPhone C Típusú Számítógépek), Real-time Streaming Adás Játékok, Hálózati Ének (GAX-V8SS)

GAX-V8 Élő hangkártya Hang Átalakító a podcastok, Bluetooth Audio DJ-Mixer a hanghatásokat (iPhone C Típusú Számítógépek), Real-time

HUF 9907.65
Elérhetőség

▼Nagykereskedelmi Árak, többet rendelni, hogy egyensúlyt A Szállítási költséget. ✔Az nem is hiányzik : Forró termékek.Minden külső USB-s hangkártya megjelenését, valamint a beépített funkciók.Ez nem csak interfész kapcsolat, hanem a Bluetooth kapcsolat.A mikrofon hangkártya alkalmas filmfelvételek, interjúk, You Tube, videók, hálózat, ének, élő mikrofonok a horgonyt, s a rekord magas felbontású audio.Lehet feltöltve, könnyen hordozható. ✔Super multi-sound effects : beépített mentés mindenféle vicces hanghatások! ! !Ez tökéletes minden lehetséges forgatókönyv.Nem kell aggódnia, hogy a hangfelvétel.Szabadon játszhatnak alatt élő közvetítés! ! !Állítsa be a hang effektusok, hogy a hang szebb, erősebb, hangosabb! ! !. ✔Hozzáadhat további belső akkumulátor teljesen fel van töltve könnyen vinni. ✔Teljes mértékben kompatibilis Ha valamilyen okból használja hordozható számítógép audio interfész USB-s külső hangkártya nem elégedett a tapasztalat, kérjük, forduljon a gyártó támogatási Recordio, hogy megoldja a problémát.

R

Termékek a kategóriában