.

.

OPYTR 3D-s Nyomtató Végtelen TPU - 1KG 1. 75 mm-es 3D-s Nyomtató Végtelen TPU Végtelen Nyomtatási Anyag Készletek Fehér, Fekete, Átlátszó 3D-s Nyomtató Rajz Tollak 1kg Spool Selyem Fényes (Szín : Sárga)

OPYTR 3D-s Nyomtató Végtelen TPU - 1KG 1. 75 mm-es 3D-s Nyomtató Végtelen TPU Végtelen Nyomtatási Anyag Készletek Fehér, Fekete, Átlátszó

HUF 14013.00
Elérhetőség

A előnyei hihetetlen könnyű nyomtatás Optimális nyomtatási minőség, nagy tisztaságú, alacsony zsugorodás kiváló réteg kötés, találkozó az ön igényeinek nyomtatás projektek a funkcionális részek a nagyobb keménység. ➤ PLA - A sokféle választható színek pedig translucencies fényes érzem, gyakran vonzzák azokat, akik a nyomtatás a kijelző kicsi, vagy háztartási célokra. ➤ 1. 75 mm-es szálban, a specifikáció 1.70 mm~1.78 mm, általában közötti 1.7~1.73 mm. ➤ Az izzószál a 3 D nyomtatás tollat használnak, hogy olvad műanyag magas hőmérsékleten. ➤ Használt felhívni a 3 D-s objektumok a papír, hogy az igazi élet.Egyszerű Nyomtatás : széles Körben Kompatibilitási az FDM 3 D-s Nyomtatók 3 D Toll, Nagy Átmérő Tűrés, Nem Szélén Csavarás, Következetes Etetés, Stabil Nyomtatás, Nincs eltömődés, Környezetbarát, Ideális Beltéri Nyomtatás.Nyomtatás hőmérséklet : 190-225°C Tutaj hőmérséklet : 190°C Első réteg hőmérséklet : 225°C-os Izzólámpa átmérő : 1.75 mm-es Szálban átmérő változása : kevesebb mint +/-0.1 mm Form : Solid Material : TPU Modell Szám : Filament Notice : A csomag tartalmazza a teljes súlya a csomag 0. 85kg Csomag Tartalmazza : 1 Tekercs PLA 3 D-s Nyomtató Végtelen( kérjük válassza ki a színt keresztül a legördülő lista felett) Parancssor : ➤ Szállítási ideje 15 - 25 nap.Ha még mindig nem kapja meg a megrendelést követően 30 napig, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba.➤ Mivel kézi mérések lehetnek hibák, kérem, engedje meg, 3 - 5cm különbség, köszönöm.➤ Mert a reflektorfényben, valamint különböző emberek különböző felfogáshoz, hogy színes, lehet, hogy egy bizonyos színt, de belül egy ésszerű tartomány, kérjük válasszon óvatosan.➤ Ha kell, hogy más stílusok, kérjük, lépjen kapcsolatba velem, a boltban a különböző stílusok, színek, akkor nézd meg a boltban.➤ Hisszük, hogy tudjuk felel meg az igényeinek magas minőségű termékek.Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, hogy oldja meg a problémát.➤ Üdvözöljük a megosztása, illetve visszajelzést, így biztosítani tudjuk, hogy a jobb termékek, szolgáltatások.Ajánlott Extrudálás/ Fúvóka Hőmérséklet 180° C - 220°C.

R

Termékek a kategóriában