.

.

Andrew Varrás Kellékek, Hosszú Élettartamú, Professzionális Hordható Kényelmes, Praktikus, Megbízható, Tartós, széles Körben Alkalmazható varrócérna Haza a Foltvarrás a Splicing(060428)

Andrew Varrás Kellékek, Hosszú Élettartamú, Professzionális Hordható Kényelmes, Praktikus, Megbízható, Tartós, széles Körben Alkalmazható

HUF 1335.15
Elérhetőség

KIS, KOMPAKT : A poliészter szál kicsi, kompakt, ami kényelmes számodra, hogy tárolni, illetve szállítani.KÉNYELMES, PRAKTIKUS : A többcélú varrócérna is működik a varrógép, ami tartós, kopásálló, hogy megfeleljen a napi szükséglet.HATÁLY : Nagyon alkalmas a napi foltvarrás, géz, splicing, gép, varró -, majd másik kezét, varrás, kézművesség.HASZNÁLJA bizalommal : A varrócérna, nagy szakítószilárdságú, nem könnyű megtörni, használható bizalommal.KIVÁLÓ színtartósság : A varrócérna, nagy színtartósság, még akkor is, ha a szál van kitéve a kereskedelmi mosás, fehérítés, illetve egyéb irritáló vegyszerek, ami nem könnyű, hogy pszichiáter.Szolgáltatás : 1. HASZNÁLJA bizalommal : A varrócérna, nagy szakítószilárdságú, nem könnyű megtörni, használható confidence2. KÉNYELMES, PRAKTIKUS : A többcélú varrócérna is működik a varrógép, ami tartós, kopásálló, hogy megfeleljen a napi needs3. HATÁLY : Nagyon alkalmas a napi foltvarrás, géz, splicing, gép, varró -, illetve egyéb kézi varrás crafts4. KIVÁLÓ színtartósság : A varrócérna, nagy színtartósság, még akkor is, ha a szál van kitéve a kereskedelmi mosás, fehérítés, illetve egyéb irritáló vegyi anyagok, amelyek nem könnyű shrink5. KIS, KOMPAKT : A poliészter szál kicsi, kompakt, ami kényelmes tárolására, valamint carry Specification : Elem Típus : Varrógép Thread Product műszaki adatok : One Product Anyag : Polyester Product Használni : Household Scope Alkalmazás : a Legtöbb Forgatókönyvek Csomag Lista : 1 x varrócérna.

R

Termékek a kategóriában